Hoe werkt de proefperiode?

Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot de Cliffer app. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van €0,01 om zo jouw proefperiode van 14 dagen te starten.

Je zit nergens aan vast, je kunt op elk moment opzeggen. Als je binnen de proefperiode van 14 dagen opzegt, zal er niets meer in rekening worden gebracht.

Je Cliffer abonnement gaat in op het moment dat je het abonnement voor het eerst activeert.

Zie ook:

Hoe kan ik contact opnemen met Cliffer?
Hoe blijf ik op de hoogte van al het nieuws rondom Cliffer?
Wat is Cliffer?